psihoterapija Ubuntu Novi Sad

Psihoterapija u Novom Sadu

Naša Ubuntu priča počela je baš u ovom gradu 2016. godine.

Psihološko savetovalište Ubuntu Novi Sad

Projekat pokrenut 2016. godine od strane Ubuntu centra za rast i razvoj ljudskog potencijala sa namerom da pružimo lako dostupnu psihološku pomoć u Novom Sadu.

Na koji način savetovalište funkcioniše?

Projekat je samoodrživ i finansira se uz pomoć dobrovoljne donacije građana. Donacije se koriste isključivo u svrhu održavanja rada savetovališta i profesionalnog ulaganja u tim psihoterapeuta koji je angažovan u okviru projekta.

Kako započeti sa psihoterapijom i kolika je cena?

Pre početka samog psihoterapijskog rada vrši se psihološka procena ličnosti i motivacije za rad. Za ovaj prvi susret je neophodno odvojiti 4.000 dinara u slučaju individualne, odnosno 5.500 dinara u slučaju partnerske i porodične terapije, dok je za ostalih 12 susreta, koliko je predviđeno ovim projektom, neophodno izdvojiti donaciju od minimum 1.500 dinara u slučaju individualne psihoterapije, i 3.000 dinara po seansi kada je bilo koji vid grupne terapije u pitanju - terapija para, porodična ili bračna.

psihološki napredak Novi Sad

Psihoterapeuti u Novom Sadu

Novosadsko savetovalište čine saradnici različitih psihoterapijskih pravaca. Raznolikost u pristupu omogućava klijentima saradnju sa terapeutima stručnim za problematiku zbog koje žele da započnu proces psihoterapije.

Upoznajte naše psihologe i psihoterapeute

 • Stefan Mitrović Jokanović

  Transakciona analiza i Telesna psihoterapija

  Kreativni psihoterapeut preduzetničkog duha. Za mene je psihoterapija životni poziv, a ne profesija! Verujem da je jedini ispravan pristup psihoterapiji - holistički pristup. Uvažavanje uma, emocija, tela, duhovnosti i društvenih faktora.

 • Miljana Vorkapić

  Integrativna psihoanaliza i Sistemska porodična psihoterapija

  Stvarnost je sačinjena od mnoštva individualnih istina. Možda ne možemo da utičemo na druge, njihovo ponašanje ili okolnosti ali, uz pomoć psihoterapije, možemo da naučimo da biramo način na koji ćemo posmatrati svet koji nas okružuje.

 • Aleksandra Bajić

  Relaciona transakciona analiza

  Osnov rada je odnos koji čine poštovanje, prihvatanje i toplina. To je korak ka promeni, pomeranju granica i širenju kapaciteta. Psihoterapeut pomaže klijentu da razume svoje misli, ponašanja i osećanja, a bez zajedničkog rada nema promene.

 • Aleksandra Biberdžić

  Transakciona analiza

  Na terapiji se sa klijentima posvetim trenutku sada i ovde. Vodimo računa o procesu terapije i dolazimo u dodir sa najraniji iskustvima, dobijamo uvide o sebi i učimo da prigrlimo i negujemo svoje unutrašnje dete.

 • Irena Petrović

  Transakciona analiza

  Moj pristup radu je kreiranje odnosa gde i klijent i terapeut mogu da budu ono što jesu. Kada napravimo prostor gde smo sigurni i prihvaćeni i gde možemo da izrazimo sebe, verujem da možemo doći do promene koja nam je svima nekad potrebna.

 • Ivana Davidovć

  Transakciona analiza

  U svom savetodavnom radu najčešće se bavim temama vezanim za stres na radu, nisko samopouzdanje, anksioznost i porodične relacije.

 • Ivana Zeljković

  Transakciona analiza

  Psihoterapija ne menja osobu već način na koji gledamo na događaje i situacije, ljude i međuljudske odnose. Mentalno zdravlje je važno kao i fizičko. Shodno tome, smatram da je rad na sebi pravi put ka kvalitetnijem i ispunjenijem životu.

 • Jovan Grubić

  Transakciona analiza

  Na terapiji prihvatamo nesigurnost života, pridajemo mu smisao i odbacujemo svoj nesvesni životni scenario - skript. To radimo kroz relaciju i logos, odnos leči a logos haosu daje harmoniju.

 • Nina Popov

  Transakciona analiza

  Otkrivaćeš sebe, razvijati se i učiti kako da umesto utabanih puteva koji nose višak patnje, gradiš i biraš nove koji vode boljem funkcionisanju i ispunjenijem životu.

 • Tijana Stojšić

  Transakciona analiza

  U sigurnom okruženju možete podeliti svoju priču. Stručna podrška terapeuta vam može pomoći da bolje razumete sebe i okolnosti u kojima ste se našli. Na psihoterapiji stičete uvide i radite na promeni koju želite da postignete.

 • Vanja Tripković

  Transakciona analiza

  Svako je sposoban da donosi odluke za sebe i obezbedi kvalitetan život kojim je zadovoljan. Moja uloga u tom odlučivanju je da pomognem da bolje razumete sebe, razvijete svoje potencijale i više budete u skladu da sobom.

 • Igor Ilić

  Sistemska porodična terapija

  Sistemski porodični savetnik i psihoterapeut pod supervizijom. Individualna, partnerska i porodična psihoterapija. Psihoterapijski proces jeste korektivno iskustvo - u okviru bezbednog prostora radimo na promeni ka onome funkcionalnijem.

 • Kristina Marković

  Transakciona analiza

  Terapiju vidim kao zajednicko putovanje na kom upoznajemo sebe, druge, svet. Putovanje na kom ucimo da sada kao odrasli imamo slobodu izbora, opcije I mozemo izrazavati osećanja.Samo oni koji ce rizikovati da odu predaleko mogu da otkriju koliko daleko moze da se ode.

Zavirite u naše prostorije

Novi Sad

Anđe Ranković 6/23

Pogledaj video turu

Psihoterapija u Novom Sadu dostupna svima

Izbor psihoterapeuta

Nulti susret služi za procenu psihoterapijske motivacije, na osnovu čega naš tim efikasno odabere najboljeg terapeuta za Vas.

Finansijska pristupačnost

Novac koji je neophodno izdvojiti za susret je daleko ispod redovne cene psihoterapije.

Psihoterapijski pravci

Naši psihoterapeuti dolaze iz različitih psihoterapijskih pravaca.

Dostupnost i fleksibilnost

Naš tim okuplja veliki broj saradnika, pa je zakazivanje susreta moguće u terminima koji vama odgovaraju.

Cenovnik

Povoljno

RSD1.500/ seansa

Partnerska terapija

RSD3.000/ seansa
 • ✓ Motivisani saradnici u procesu edukacije koji rade pod supervizijom

 • ✓ Dostupni su vam saradnici koji dolaze iz različitih psihoterapijskih škola

 • ✓ Kvalitetna podrška u procesu savetovanja i psihoterapije

 • ✓ Kontakt saradnika se dobija u roku od mesec dana

 • ✓ Ograničen broj susreta (12)

Brzo

RSD3.500/ seansa

Partnerska terapija

RSD5.000/ seansa
 • ✓ Iskusniji savetnici koji rade pod supervizijom i psihoterapeuti

 • ✓ Dostupni su savetnici i psihoterapeuti iz različitih psihoterapijskih škola

 • ✓ Kvalitetna psihoterapijska podrška

 • ✓ Kontakt psihoterapeuta dobija se u roku od najviše 4 dana

 • ✓ Kontinuirana podrška u periodu od godinu dana po fiksnoj ceni

Klijent popunjava upitnik i koordinator sa njim obavlja kraći razgovor

psihoterapija Novi Sad

Iskustvo

Mesto koje otvara mogućnost toplog ali snažnog transformisanja sebe, uz puno razumevanja i terapeutovog prihvatanja. Volela bih da sam se na ovo putovanje sa divnom Ninom odlučila ranije.

Marina (preduzetnica)

Vi pitate, psihoterapeut odgovara

Za 50 minuta psihoterapije je neophodno izdvojiti minimum 1.500 RSD, kao donaciju za rad savetovališta.

Prvi i neophodni uslov za započinjanje procesa psihoterapije je psihološka procena. To je intervju u trajanju od 90 minuta koji ima za cilj upoznavanje Vas kao klijenta i odabir najpodesnijeg stručnog saradnika za rad. Za ovaj susret je neophodno odvojiti 4.000 dinara u slučaju individualne, odnosno 5.500 dinara u slučaju partnerske i porodične terapije.

Donacije je moguće uplatiti uživo ili na žiro račun centra.

Putem PayPal-a.

Uslovi su isti za sve klijente na projektu.

Radno vreme centra je svakim danom, uključujući vikend, od 8-22h, a dostupnost termina zavisi od vašeg izabranog psihoterapeuta.

Individualni susret traje 50 minuta, dok partnerski i porodični susreti traju 90 minuta.

Susreti se održavaju jednom nedeljno.

Kontakt informacije

Zakažite još danas svoj prvi razgovor sa psihoterapeutom u Novom Sadu

Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Lokacija
Anđe Ranković 6/23
Telefon
065 828 6881
Email
psihoterapija-ns@ubuntucentar.com
Opciono
Do 500 karaktera