Donacije

Kao i svaka skupina entuzijasta koji rade nešto novo i korisno za svoju zajednicu susrećemo se sa izazovom–nedostatkom finansija. Neke stvari je moguće ostvariti pokretačkom energijom i dobrom voljom, ali postoje stvari koje jednostavno zahtevaju novac.

Sve naše aktivnosti, pa i bankovne transakcije su dostupne našim donatorima na uvid. Takođe možete da sami izaberete na koje od naših aktivnosti će vaša donacija biti utrošena (npr. 10 besplatnih psiholoških seansi za jednog samohranog roditelja).

I fizička i pravna lica mogu da izvrše donaciju.

Pored lične satisfakcije što ste pomogli očuvanju mentalnog zdravlja u lokalnoj zajednici, i pomogli nekom od naših korisnika koji nemaju sredstava da to sebi sami obezbede, ima još stvari koje možete da dobijete. Ukoliko ste fizičko ili pravno lice, možete da dobijete neke od artikala iz našeg web shopa. Pravnim licima, kao znak zahvalnosti možemo da ponudimo sprovođenje nekih od naših treninga, seminara i radionica za razvijanje ličnih i poslovnih veština i kompetencija. Takođe možemo da ponudimo individualni savetodavni ili koučing rad sa zaposlenima.

Donaciju možete izvršiti popunjavanjem uplatnicekako je navedeno uprimeru

ili jednostavnim skeniranjem IPS QR koda mobilnom aplikacijom vaše banke.