Psihoterapeuti u Novom Sadu

Novosadsko savetovaliÅ”te čine saradnici različitih psihoterapijskih pravaca. Raznolikost u pristupu omogućava klijentima saradnju sa terapeutima stručnim za problematiku zbog koje žele da započnu proces psihoterapije.

Upoznajte naŔe psihologe i psihoterapeute

 • Stefan Mitrović Jokanović

  Transakciona analiza i Telesna psihoterapija

  Kreativni psihoterapeut preduzetničkog duha. Za mene je psihoterapija životni poziv, a ne profesija! Verujem da je jedini ispravan pristup psihoterapiji - holistički pristup. Uvažavanje uma, emocija, tela, duhovnosti i druŔtvenih faktora.

 • Miljana Vorkapić

  Integrativna psihoanaliza i Sistemska porodična psihoterapija

  Stvarnost je sačinjena od mnoÅ”tva individualnih istina. Možda ne možemo da utičemo na druge, njihovo ponaÅ”anje ili okolnosti ali, uz pomoć psihoterapije, možemo da naučimo da biramo način na koji ćemo posmatrati svet koji nas okružuje.

 • Aleksandra Bajić

  Relaciona transakciona analiza

  Osnov rada je odnos koji čine poÅ”tovanje, prihvatanje i toplina. To je korak ka promeni, pomeranju granica i Å”irenju kapaciteta. Psihoterapeut pomaže klijentu da razume svoje misli, ponaÅ”anja i osećanja, a bez zajedničkog rada nema promene.

 • Aleksandra Biberdžić

  Transakciona analiza

  Na terapiji se sa klijentima posvetim trenutku sada i ovde. Vodimo računa o procesu terapije i dolazimo u dodir sa najraniji iskustvima, dobijamo uvide o sebi i učimo da prigrlimo i negujemo svoje unutraŔnje dete.

 • Irena Petrović

  Transakciona analiza

  Moj pristup radu je kreiranje odnosa gde i klijent i terapeut mogu da budu ono Å”to jesu. Kada napravimo prostor gde smo sigurni i prihvaćeni i gde možemo da izrazimo sebe, verujem da možemo doći do promene koja nam je svima nekad potrebna.

 • Ivana Davidovć

  Transakciona analiza

  U svom savetodavnom radu najčeŔće se bavim temama vezanim za stres na radu, nisko samopouzdanje, anksioznost i porodične relacije.

 • Ivana Petrović

  Transakciono-integrativna analiza

  Svakome je potreban neko ko će ga čuti i onda kada ćuti. Ko će ga videti onakvim kakav jeste i koračati zajedno. Ljudima pristupam otvoreno i bez prosuđivanja. Verujem u čoveka i smatram da svi imamo snagu za promenu i potencijal za rast.

 • Ivana Zeljković

  Transakciona analiza

  Psihoterapija ne menja osobu već način na koji gledamo na događaje i situacije, ljude i međuljudske odnose. Mentalno zdravlje je važno kao i fizičko. Shodno tome, smatram da je rad na sebi pravi put ka kvalitetnijem i ispunjenijem životu.

 • Jovan Grubić

  Transakciona analiza

  Na terapiji prihvatamo nesigurnost života, pridajemo mu smisao i odbacujemo svoj nesvesni životni scenario - skript. To radimo kroz relaciju i logos, odnos leči a logos haosu daje harmoniju.

 • Nina Popov

  Transakciona analiza

  OtkrivaćeÅ” sebe, razvijati se i učiti kako da umesto utabanih puteva koji nose viÅ”ak patnje, gradiÅ” i biraÅ” nove koji vode boljem funkcionisanju i ispunjenijem životu.

Kontakt informacije

Zakažite joŔ danas svoj prvi razgovor sa psihoterapeutom u Novom Sadu

VaÅ”e je samo da nas pozovete a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Lokacija
Anđe Ranković 6/23
Telefon
065 828 6881
Email
psihoterapija-ns@ubuntucentar.com
Opciono
Max. 500 karaktera